Este doplnam, co mi na tomto webe prekaza. Uz som zachytil novinky ako vypis volnych slotov v dnoch atd, co chvalim, len ako je zvykom v tomto systeme, uzivatel si nemoze vybrat casovy usek, co je povazujem za jednu z najvacsich nevyhod. Da sa to obist tak, ze jednoducho budete dookola rusit svoje terminy, kym nedostanete svoj cas. Co by sa realne robit nemalo. Velka zahada pre mna je rozdelenie toho isteho odberneho miesta na cisla. Najprv som si myslel, ze je to dalsie pracovisko na rovnakom mieste (dalsia “buda”), ale nie je to tak, aj keby to davalo logiku, lebo v systeme maju odlisne pocty slotov, potom som si myslel, ze je to rozdelenie casoveho useku, ze (1) je napriklad doobeda, a (2) poobede. Ani jedno ani druhe nie je pravda, system vam prideli cas, ktory je v poradi, nezalezi na ake subpracovisko kliknete, takisto to ani neznamena, ze ide o ine “okienko”, je to to iste miesto, takze doteraz neviem co to rozdelenie realne znamena
Na hlavnej stranke chyba jasne tlacidlo na upravu existujucich objednani, to co tam je linkom ma byt vyrazne. To uz nehovorim, ze vzhladom k pravidelnemu opakovaniu registracie by uz bolo vhodne umoznit vytvorit uzivatelsky profil, nech nemusim stale zadavat tie iste udaje, priserne ma to otravuje. Chcel by som mat svoje konto, kde budem mat jednoduchy prehlad o vsetkom, o vsetkych testoch, kde a kedy a vysledok a ake mam terminy, osobne udaje. Thats all. Zvlastnostou tohto webu je odlisnost vyplnenia registracie. Extremne mi prekaza rozdelenie textoveho pola na casti (zadanie covid passu alebo RC) a zle sa to kopiruje (pri poziadavke na upravu terminu alebo zistenia vysledku), ked prepnem okno, obsah sa vymaze, ak do covid pasu chcem dostat svoj kod. Na mobile nic take nie je. Neviem preco sa autori musia s tym tak hrat a vymyslaju blbosti. Ak chcem prinutit uzivatela na presne rozdelenie, tak vobec sa to nema robit v danom poli dynamicky, ale vizualne oddelit dane casti na textove polia, obycajne tri inputy by stacili, ani tie pomlcky sa potom nemusia zadavat. Alebo staci napisat prostu vetu - napiste kod spolu bez medzier a pomlciek 
Dalsie minus je absencia stlacenia enteru. Ak napriklad potvrdzujem sms verifikaciu, tak cakam, ze ked pole vyplnim a som v nom, tak ked stlacim enter, tak to posle. Aj platobne brany a banky to pomaly pochopili a uz sa enterom da hned potvrdzovat aj verifikacie 3d secure. Helpdesk neodpoveda na nic. Cele mesiace. Ked som sa stazoval na nefunkcnost registracie, tak nic. To iste ked som pisal nieco na UVZSR, tak ma vzdy presmerovali na nas regionalny urad Bratislava, ale bez uspechu. Z hlavneho uradu UVZSR mi vsak odpovedali vzdy, aj ked az po tyzdni. Od uradov sa dockat odpovede, to skor mimozemstania pridu

EDIT : jeden rezervacny casovy slot v dni = 2 minuty. Ak ma pracovisko 240 slotov = 480 minut (8 h).