Urobil som si nejaky rychly research a ten clovek za tym (Matej Glasnák) vyzera ako mlady sikovny programator, robil aj nejake prezentacie a bol v podcastoch. A cislo domu (aj podla clanku) odkazuje na byt a nie na garaz.
Zmluva je na 46 000 euro a nepride mi to ako nieco uplne prestrelene (301/2025 | Centrálny register zmlúv). Neviem no, toto zrovna je nejaka dost mala kauza ak vobec nejaka. Ci len zase Remisova nevari z vody. Skor ma prekvapuje, ze mlady developer sa pusta do statnej zakazky - bud je naivny (a prave to olutoval), alebo predsalen tam ma nejake napojenie.
Tiež mám pocit, že toto je úplne nepodstatné. Jediné čo na tom je smutné je to, že ešte sa len pustilo beta.slovensko.sk a už sa to drolí na návody tam a nejaké návody, čo urobil tento. Neprelinkované poriadne medzi sebou. No proste krásna ukážka fragmentácie.
Remisova je ako slon v porcelane,
Google search nasiel jedneho z danej spolocnosti v tejto zakazke, ktoru podla vsetkeho dostali nejako v spojeni s hackatonom.
https://www.uvo.gov.sk/vestnik-a-registre/vestnik/oznamenie/detail/1277346
-
Zmluva
-
Identifikátor zmluvy: o-1000028797
-
Názov zmluvy: Vytvorenie interaktívneho sprievodcu
-
Dátum uzavretia zmluvy: 22.11.2023
-
Odkaz na zverejnenú zmluvu: https://mirri.gov.sk/wp-content/uploads/2018/10/vystavene-objednavky-2023-1.pdf
-
Hodnota (ktorá sa brala do úvahy) (bez DPH): 13 631.25
-
Mena: Euro
-
Identifikácia dodávateľa/dodávateľov
-
Identifikácia dodávateľa
-
Úradný názov: MAKE interactive, spol. s r. o.
-
IČO: 46135588
-
DIČ: 2023290060
-
Ulica: Beňadická
-
Číslo: 34
-
Mesto/Obec: Bratislava
-
PSČ: 85106
-
Štát: Slovensko
-
Kontaktná osoba: Martin Klempa
-
Kontaktná emailová adresa: make.interactive.spol@gmail.com
Namiesto toho aby kopala do obstaravania za 80+ milionov bez zadania, porusenie vyhlasok atd…tak si nasla zakazku pre mladez ktora vytvorila stranku pre navody za 13 631.25 eur.
Ja neviem ale dostat v state funkcnu stranku pod 15 000 eur je celkom absurdne, teda z pohladu ako nizka suma to je.
chudak chalan…v dobrej viere ide nieco za vludnu cenu spravit a ani sa nenazda, a zomelu ho nelutostne politicke mlyny…ani nevie co zle vlastne spravil…