Iniciatíva Bratislavských Učiteľov (ktora uz prerasta do celonarodneho hnutia) sa obratila na Slovensko.Digital s prosbou o pomoc pri vyvoji novej web stranky.
pomoct im s nejakym jednoduchym free newsletter tool-om
Vedia dat kontakt na cloveka, ktory tie poziadavky vie naformulovat detailnejsie.
Su tu dobrovolnici, co by im nieco velmi jednoduche vedeli naklikat?
Radi by sme to spravili ako sucast podpory slovensko.digital skolstvu - hlavne ked sa pozrieme na obstaravanie [pomaleho internetu pre skoly za 70m EUR] (Edunet_sk). Mohlo by to byt akoby dalsie pokracovanie serie, ktoru zacali volby.digital…
@aborsky@mtruban Diky za ochotu. Zistim od ucitelov podrobnejsie poziadavky na web a dam vediet. Potom sa dohodneme, ci pouzijeme klikacku (asi Wordpress s nejakou (upravenou) sablonou) alebo nieco custom (v tom pripade by som preferoval CMS Silverstripe).
Ahojte. Ministerstvo uz socialnu siet pre ucitelov pred rokom kupilo a prevadzkuje ju. Az na to zverejnovanie stanovisk, ostatne (aj ine) funkcie splna. Staci aby si tam ucitelia spravili konta. A potom staci im uz iba poskytnut platformu na zverejnovanie stanovisk. .http://sk.atos.net/sk-sk/home/Aktuality/Vyslovmediach/2015/pr-2015_01_19_024.html# Ak som niwco nepochopil tak sorry. Len som chcel usetrit pracu, naklady, a dalsi system .
Nepoznam to. Len viem, ze to je z verejnych penazi. Tak to treba vyuzit, ked sme to vseci zaplatili. Jedine co tam pisu:Na digipedia.bluekiwi.net sa prihlásite pomocou prihlasovacích údajov, ktoré sú zhodné s údajmi na portál planetavedomosti.iedu.sk a tuul.sk. Ak ich ešte nemáte, poskytne vám ich registrátor vašej školy. …
Zdravím, velmi dakujeme za pomoc a podporu. Prosím, určite by sme potrebovali samostatnú, nezávislú webku. Potrebujeme kontakt na niekoho z Vás, aby sme vysvetlili podrobnosti. Môj tu už Jano dal: Kontakt je Vlado Crmoman - mail: crmoman@gmail.com
Rad pomozem s implementaciou v Drupale, mam uz urcite skusenosti s tvorbou “socialnej siete” v Drupale. Drupal mi pride na toto trochu vhodnejsi ako Wordpress.