Kolko podla Vas stoji senior developer v KE? Sme akciova spolocnost, nemozete vychadzat zo 100% utilizacie ludi na projektoch, lebo taku firmu ja vo svete nepoznam. (How to Avoid Overloading Your IT Project Team)
Inak nezorganizujeme v BA nejake pivo? Aby sme tu anonymne nevypisovali, vela veci si mozeme vydiskutovat a viest filozoficke debaty. Mozno to aj lepsie pochopite co robime a o co nam ide. Lebo niekedy mi to pripada ako v tomto vtipe (a neberte to ako vyplakavanie):
Hovorí vlk líške:
”Ty líška, poď, zbijeme zajaca.”
”Ale aký budeme mať dôvod?”
”Keď bude mať na hlave čiapku preto, keď nebude, tak preto.”
Idú a strašne zbijú zajaca. Na druhý deň vlk zase začne:
”Ty líška, poď, zbijeme zajaca.”
”A dnes zase prečo?”
”Vypýtame si od neho cigaretu. Ak nám dá s filtrom preto, ak bez filtra preto.”
Prídu k zajacovi a vlk hovorí:
”Zajac, daj nám cigaretu!”
Na čo zajac:
”A chcete s filtrom, alebo bez filtra?”
”Pozri sa na hajzla, zase nemá čiapku!”
Asi som to zle napisal, tak skusim rozvinut v bodoch:
ja nerozporujem ze ste pre stat lacnejsi, a to by malo byt aj racio za tym ze niektore zakazky budete realizovat napriamo. Utilizaciu nechajme bokom. Moj prispevok smeroval skor do diskusie aj za ucasti UHP, ktora sa tu vedie k limitom nakladov na obstaravanie statneho IT.
neriadim IT firmu preto len nahrubo odhad na zaklade skusenosti a preto som vyzval aj ITAS na zapojenie.
zjednodusene naklady na nejaky kus vyrobku (rozumej napr. 1 MD architekta) sa skladaju z 3 zloziek + zisk, a to:
priame naklady + vyrobna rezia (to su priamo naklady na architekta a jeho pracu na vyvoji SW)
pokial ide o vyrobnu reziu nemate oproti komercii naklady na vypracovanie ponuky do VO a prototypov do VO
pokial ide o spravnu reziu nemate (predpokladam) oproti komercii naklady na uvery a rozne poplatky za rucenie, zalozne prava atd.
pokial ide o odbytovu reziu nemate oproti komercii naklady na sales, marketing, starostlivost o zakaznika (v tom pozitivnom vyzname), (logistika je mimo v oboch pripadoch), resp. su minimalne
pokial ide o zisk, tvarme sa ze je to tych 10%, aj ked to je umele cislo, realita je podla mna ovela vyssia. SKIT ale nemusi zisk generovat.
Ked to zosumarizujem, moj odhad je ak chce UHP ferovo porovnavat sadzby tak musi k vasej cene za IT architekta priratat niekde okolo 30%. Ale toto je skor uz na diskusiu s UHP a MIRRI.
pozicie ktore poznam su cca o 20percent drahsie oproti slovenskym firmam (nie korporaciam). Napriek tomu sa deklaruje, ze SKIT je uspora. Ja tomu nerozumiem.
Mysleli ste, že stojí developer v KE viacej ako v BA, alebo ako ste myslel Vašu otázku?
čo sa týka cien, beriem ako jeden s benchmarkov to, čo urobili na UHP, teda Analýza pre projekt RIS podpora
Vaše ceny, ak by ste boli komerčná firma, tak ste pod cenou UHP priemerky SK, ale mierne nad cenou priemerka CZ. Ale ak berieme, že komerčná firma by mala pokrývať minimálne 10-20% svoj zisk, tak tu už je to otázne ten Váš cenník.
Lebo ak si vezmeme konkrétne tak tam napr. na projekte Kons.udajov MIRRI máte 210MD projekťáka a jeho cena je 62€/h práce, na 24mesiacov čistého času (mesačne cca 10T náklad)
Chápem, že ste v rozbehovej fáze, t.j. náklady bežia a výnosy ešte nie, to je ale potrebné do biznis plánu zahrnúť. Rovnako aj komerčné firmy to tak musia urobiť a aj preto sú ich ceny vyššie.
OFF TOPIC: chcel som sa Vás opýtať, či je OK ak si štátny zamestnanec kupuje telefony za 960€? nie je to luxus?
Je to firma ako každá iná. Z môjho pohladu, pokial si kúpim niečo takéto, tak to nemám automaticky o 20% drahšie (DPH) a takmer tretinu mi zaplatí štát. Teda prakticky mi nič nezaplatí, ale ja budem mať nižší základ dane. Každopádne takáto firma môže náklady vytvárať aj efektívnejšie.
Kazda a.s. je zalozena kvoli tomu, ze ma tvorit zisk a so zisku platit dane a ak net vori zisk tak z dlhodobeho pohladu nema narok na zivot. To je princip a.s., so zakona a je to podnikatelsky subjekt
Suhlasim, SKIT ale nie je typicka firma, ak by bola potom sa musi hlasit do VO alebo musi byt posudena nedovolena statna pomoc. Ak vyssie neplati potom vyska jej prijmov musi byt prisne regulovana (napr. ako vodarne a energetika) alebo sa zisk musi limitne blizit nule.
Myslim ze SKIT bude v pohode, ked bude fungovat ako kazda ina it akciovka. T.j. ked robi pre stat bude poctivo dodrziavat 85/2020, doda veci tak ako to vyhlaska pozaduje, nebude robit za MIRRI veci, ktore ma MIRRI urobit a spristupnit pred VK atd. Samozrejme, ako statom vlastnena akciovka moze pozivat vyhody prameniace z titulu specifickeho postavenia, pokial tym nenarusa pravidla hospodarskej sutaze a volneho trhu. Nevidim v tom problem.
ano, lenze teraz sa teoria zrazila s realitou. SKIT je statna firma, ktora potrebuje staly pritok penazi, nema ziadne ine zdroje. Nemoze cakat az na MIRRI nieco spravia a posunu to na nu, MIRRI ako vidime totiz nerobi nic a nema tak zasobnik projektov, ktore moze SKIT robit. To su ocakavane dosledky toho ze SKIT vznikla a formy ako vznikla.
Kazda firma potrebuje staly pritok penazi, nie len statna. A to ze SKIT je statna firma, nie je nijaky handycap ci jak sa to pise. Nevidim dovod preco by si nemohla zhanat zakazky ako konkurencia. Alebo mi nieco uslo ?
ale nestatna firma by prepustila ludi, zamerala by sa na komercny segment atd. Ale to SKIT nema ako spravit, ak prepusti ludi, uz ich neskor nezozenie. Ak padlo rozhodnutie ze “chceme internych ludi v state”, tak toto su dosledky. Potrebuju staly prijem zo statu a kedze rozpocet to nebude finacovat tak bez ohladu na efektivnost dostanu pracu. Ved to je aj hlavne heslo na jej obranu “flexibilita”, teda bez dodrzania pravidiel kedze tie zjavne znemoznuju cokolvek urobit.
Moment, toto skoncilo niekedy v skorych 90tich rokoch. To sa ide opat ozivit a navyse v sektore IT? To nedava zmysel, to musi byt nejako inak. Ale k tomu sa najlepsie vie vyjadrit SKIT.
toto sa vratilo minuly rok:), a nejako mi uslo ze by niekto vasnivo protestoval, pisal statusy a rozdaval red flagy. Tak sa mi zda pokrytecke rozculovat sa nad nevyhnutnymi dosledkami
Nemyslim ze tie dosledky su nevyhnutne. SKIT moze resp. musi(!) dodrziavat trebars 85/2020 uplne rovnako ako ine firmy. A MIRRI moze tlacit na SKIT uplne rovnako ako na ine firmy. S tym s.d nic nema.
Preco by nemala ako spravit, moze zhanat zakazky v sukromnom sektore a moze prepustit ludi. Je len jedne zakon o akciovych spolocnostiach, Neexistuje zakon pre statne akciove spolocnosti a sukromne akciove spolocnosti. Je to len vec vlastnictva. Energetika je iny regulovany trh a je jedno coi energeticky zavod je statny alebo sukromn, su regu,lovane rovnako. nesrandujete neexistuje rozdiel podla toho kto je vlastnik, ani u s.r.o. anio u a.s… Ano existuju statne podniky ktopre vznikli specfickym statutom a presne definovanym ucelom, ale toto nie je pripad SKIT. Este raz zakon nerozlisuje ci je akcionarom stat alebo /private" fyzicka ci pravnicka osoba. Ano ked je jediny akcionar tak to ma svoje specifika, ale opat je jedno ci to je stat a alebo sukromny subjekt Pdonikatelsky siubjekt (co akciova spolocnost je) nemoze byt naviazany priamo na statny rozpocet, je financovany len zo svojich zakaziek o ktore musi svojou vlastnou aktivitou ziskat. VObec to nie je tak ako prezentuje MIRRI, ez to je akoby sucast MIRRI, nie nie je to vobec sucast MIRRI (to by platili pre nioch uplne ine pravidla, ano MIRRI si mohla bvybudovat svoj IT odbor a svoje vlastne kapacity), MIRRI je ich vlastnik ako zatial jediny akcionar
Je potrebne rozlisovat 3 zakony
Obchodny zakonnik - ano neexistuje rozdiel medzi statnou a sukromnou a.s.
Zakon o VO - pri in-house zakazke subjekt, ktoremu bola in-house zakazka pridelena nesmie byt trhovo orientovany a len 20% jeho prijmov moze pochadzat z inej cinnosti ako cinnosti pre MIRRI
Zakon o ochrane hospodarskej sutaze - tu si nie som isty vykladom a kolega pravnik mi povedal ze je potrebne postupovat case by case, preto som sa na to v otazkach vyssie pytal MIRRI ake je stanovisko EK. Malo by ale platit ze ak sa zada zakazka napriamo nejakemu subjektu nesmie ist o porusovanie hospodarskej sutaze, resp. nesmie ist o hospodarsku cinnost a na zaklade tej zakazky nesmie mat SKIT profit.
Preto mne z toho vyplyva jednotka a nula. Bud SKIT dodava len MIRRI (pripadne 20% niekomu inemu, napr. NASES) alebo sa zucastnuje VO, nemoze aj aj.
Celé to vzniklo ako nápad s cieľom obchádzať pravidlá. Napríklad verejné obstarávanie, zákon o štátnej službe či pravidlá financovania. Padlo aj vhod, keď sa zobrali rovno ľudia z krachujúcej firmy, akože “hneď môžeme začať”. Len ako to býva, zmeniť kultúru firmy nie je také jednoduché a asi aj došlo k úniku tých najlepších v tej firme (obvykle keď niečo krachuje tak najlepší miznú ako prví).
Snaha o****ť systém nie celkom vyšla. Najviac sa smial asi ten krachujúci, ktorý ušetril na odstupných a ďalších exit nákladoch.
Systém nezačala Remišová naprávať (zmeny zákonov a pod.) ale chcela s tým vypiecť. Možno z naivity, neskúsenosti. Češi majú na to slovo “vychcálek”.
Celé to platíme my, tá neefektivita a neschopnosť rozbehnúť nejakú prácu a dodať nejakú hodnotu stojí peniaze. Moje a naše dane.
Teraz sa len zodpovední krútia ako hady v kýbli sopľov a udržujú stav a teplé fleky. Takže rozumnej sebareflexie sa nedočkáme. Pretože vychcálci ju z princípu nerobia.