Tak som opäť narazil na jednu nepoužiteľnú službu.
Chceli sme manželke zmeniť trvalý pobyt do nehnuteľnosti, ktorej som ja vlastníkom.
Prvý pokus bol, že je pod sebou prihlásim rodinu. Tam som zostal vysieť na tom, že to chce povinnú prílohu a to súhlas manželky s prihlásením na trvalý pobyt.
Tak som zvolil inú cestu, že si manželka urobí vlastnú žiadosť, malo by to ísť hladko, kedže zákon nevyžaduje súhlas vlastníka nehnuteľnosti ak ide o manžela. Systém žiadosť prijal na spracovanie.
Po týždni !!! prišla automatizovaná správa, že prihlásenie je možné iba do bytového domu, rodinného domu, …
Samozejme, že náš dom je bytový. Akože chápem, že v RA je bordel…
Tak som zavolal na callcetrum MV. Ku cti im slúži aspoň to, že panie na CC sú veľmi slušné a snažia sa. Vtipné bolo, že pani mi hneď po popísaní problému jemne naznačila, že či si teda nechceme radšej skočiť na tú ohlasovňu, že by to bolo rýchlejšie. Samozrejme som to neakceptoval, veď chceme predsa aby to fungovalo (a potom, čo som vyše dva mesiace riešil, aby akceptovali a vybavili elektronickú žiadosť o uzavretie manželstva sa len tak nevzdám).
Takže sme zadali ticket.
Na druhý deň mi volala pani CC, že v skutočnosti nie je problém to, čo mi systém poslal, že je problém, ale problém je to, že manželka nie je vlastníkom nehnuteľnosti a že táto služba je nastavená veľmi prísne. Na to som jej slušne vysvetlil, že manželka súhlas vlastníka-manžela podľa zákona nepotrebuje a služba nemôže byť “prísnejšia” než zákon. Tak sme rozlúčili a uvidíme ako to bude pokračovať.
Teraz som však nevydržal a skúsil som to predsa ešte aj z opačnej strany. Manželka napísala súhlas s prihlásením na trvalý pobyt, podpísala ho svojim KEPom a ja som sa pustil do prihlasovania na trvalý pobyt za rodinu (manželku).
Vyplnil som formulár a pridal som elektronickú prílohu - ten súhlas manželky.
V prvom rade ma celkom zarazilo, že striktne vyžadujú xzep. Čo tam po nejakom výnose…
Mal som pripravený PAdES, ok urobil som cez dSigner XAdES_ZEP…
Priložil som, podpísal som, odoslalo sa. Len to hodilo hlášku, že žiadosť nebola prijatá (žiadne bližšie vysvetlenie). Zopakoval som ešte dva krát…nepomohlo…
Tak sme sa neposunuli.
Toľko zatiaľ, určite bude aj follow-up…