Jednu zasadnu vec by som tam doplnil. Vzhladom na to ze urady a ministerstva casto nemaju ucelenu metodiku projektoveho riadenia tak pojem " v prípravnej etape rozvojových projektov IKT vo verejnom sektore" nemusi byt uplne jasne kedy sa to deje hlavne vo vztahu k verejnemu obstaravaniu. Stretol som sa totiz aj s tym, ze projekt u nich zacina az po uzatvoreni zmluvy s dodavatelom. Takze jasne napisat, ze VO na realizaciu riesenia sa moze spustit az po vyhodnoteni najlepsej alternativy.Vynimku by som dal na VO na sluzby pre pripravu zadania, lebo vacsina uradov a ministerstiev zial nema dostatocne kapacity a znalosti urobit studiu samostatne a preto to momentalne pisu neoficialne buduci dodavatelia. A takto by sa jasnejsie oddelil design od vyvoja a implementacie.
Vynos 55/2014, priloha c.4 Štandard pre riadenie informačno-technologických projektov
Životný cyklus riadenia projektu sa skladá z:
2.1 prípravnej fázy, ktorej účelom je zabezpečenie činností potrebných na začatie projektu
vrátane vyčlenenia potrebných zdrojov na riadenie a uskutočnenie projektu
…
klasika, metodika je, len sa nou treba aj riadit…
Ja by doplnil, že ak celková cena za projekt prevýši alebo má byť vyššia ako 1.000.000 EUR, tak musí byť schválená referendom. Podobne to majú vo Švajčiarsku.
No mozno by stalo za uvahu to zaclenit do existujuceho vynosu, lebo ten existujuci vynos zhodnotenie alternativnych rieseni nepozna a prepojenie s VO je velmi slabe len v bode 3.5.6.
Inak som sa aj trosku pobavil. Ak by sme kroky v bode 3.5. vynosu brali striktne ako casovu postupnost, tak vynos priamo nabada na manipulaciu verejneho obstaravania, lebo najprv mas upresnit zamer od dodavatela a potom zacat obstaravanie cize momentalna zauzivana prax je v sulade s vynosom
3.5.5 spresnenie a finalizáciu Projektového zámeru o informácie od dodávateľa projektu
a informácie na základe dokumentov projektu podľa bodov 3.5.2 až 3.5.4;
Projektový zámer môže vznikať postupne vo viacerých verziách,
3.5.6 poverená osoba zabezpečuje prípravu a začatie procesu realizácie verejného
obstarávania podľa osobitného predpisu17), ak je to vzhľadom na povahu projektu
potrebné,