Hej pichol, ale za to nemozes ty ale tvoje sefstvo. Velka voda, ako su vsetky IT firmy dodavajuce statu zle, ako sa vsetko zastavi a zalozime si vlastnu firmu a vsetko bude super. A vysledok po par mesiacoch su minute penazie a otazny prinos (nie na testovanie rieseni inych uradov naozaj nebola potrebna statna IT firma) a priprava duplicitneho riesenia (mobileID), alebo riesenia, ktore nechce zakaznik (eRusko).
pobavilo. Ale ked uz, tak posli sefstvu tieto otazky, ci na ne zaslu aj odpovede Online diskusia: Prečo potrebujeme štátnu softvérovú firmu? - #2 by rotteast
A teraz k teme. Z uzivatelskeho hladiska 2 veci:
- preco to ma vlastnu stranku? preco to nie je na korona.gov.sk? ved je tam na opatrenia samostatna sekcia. Uz je toho tak vela, vsetky korona stranky.
- aplikacia prisla neskoro na to kolko uz su opatrenia, tie zakladne veci uz ludia maju vryte a scrollovat to vsetko nie je user friendly, navrhol by som rozdelit to na dve casti, v prvej casti opatrenia tykajuce sa najcastejsich zivotnych situacii pocas korony + zmeny v opatreniach, druha cast vsetko ostatne v nejakych dlazdiciach (neviem ci som sa spravne vyjadril).
Aby som zakoncil pozitivne, som velmi rad ze sa niekto z SKIT ozval.