Ahojte,
už od decembra riešim eID, stále furt niečo, stratia žiadosť, nedajú na expresné vybavenie, nepovedia, že dá sa vopred nastaviť BOK, nie je termín a aktiváciu čipu, náhradný termín-výnimka je o 7:00 ráno, týždeň im nefunguje systém… konečne mám aktivovaný doklad, a je to:
Samozrejme, nikto za nič nemôže: oddelenie cudzineckej polície nič nevie, môže za to výrobca dokladov, riaditeľstvo nič nevie, za všetko môže oddelenie cudzineckej polície, oddelenie cudzineckej polície zas nič nevie a za všetko môžem ja.
Dnes som ale náhodou našiel toto: https://zive.aktuality.sk/clanok/6bSZ6wk/vynimka-na-e-podpisy-sa-tyka-aj-starych-cudzineckych-preukazov-stat-stale-mina-stare-zasoby/
Pri elektronických dokladoch pre cudzincov ale nedošlo k žiadnej zmene. Až do vyčerpania zásob bude štát aj naďalej používať karty, ktorým skončila certifikácia pre kvalifikovaný elektronický podpis – ak cudzinec nepožiada o doklad umožňujúci aktiváciu elektronického podpisu. Ministerstvo vnútra uviedlo, že k 12. decembru 2022 malo na sklade skoro 49-tisíc čistopisov dokladov o pobyte cudzinca so starým čipom.
Fakt neviem, ako som mal dôraznejšie zdôrazniť, že nový doklad potrebujem len z dôvodu nefunkčnosti čipu. Povedal som to policajtom pri podaní žiadosti, pri overení stavu žiadosti o mesiac (hmm, akej žiadosti?… aha, zrejme ju zabudli spracovať!), pri podaní sťažnosti, počas telefonátu s OCP o tom, kedy doklad bude hotový, počas telefonátu o náhradnom termíne aktivácie, na OCP počas (nepodarenej) aktivácie atď atď.
Proces pokračuje, ako sa dopracovať k normálnemu výsledku stále neviem.
Zostáva jedna otázka: WTF?!