Už je na to aj ukončená zákazka na "Softvérový nástroj pre analýzu procesov"
https://portal.eks.sk/SpravaZakaziek/Zakazky/Detail/66944
Gratulujem. To je nahoda ze ideata sidli tam kde bsp skupina alebo je to prepojene?
možnosti vizualizácie dát cez KPI, tabuľky a grafy, podpora 3D a animovaných grafov, personalizované reporty, dashboardy a notifikácie
prostredie pre tvorbu a spúšťanie algoritmov strojového učenia (machine learning), funkcie pre vytváranie prediktívnych modelov a priame napojenie na reportingovú vrstvu
podpora knižných javaml, javastat a apache mahout, podpora prúdového (streams) spracovania dát, podpora reťazeného (pipeline) spracovania dát
spracovanie neštruktúrovaných dát a Big Data, rozdelenie spracovania dát na viacero serverov, horizontálna škálovateľnosť, podpora HA prevádzky
ty jo, a to na čo bude všetko táto big data/machine learning artiléria? na monitoring papierových procesov/používania služieb? akože veľké veľké kladivo.
a teda, opäť prepytujem, že tak hlúpo sa pýtam, cez Azure sa to nedalo?
Mna na tom EKS zaujalo, ze vlastne bez rozkliku PDF nevidim vitaznu cenu.
Nie je to náhoda. Poznám sa s nimi už roky a ich budova je jedna z najlepších a najmodernejších.
Určite sa dalo. nevidím nejaký extra dôvod prečo to neurobiť v cloude. … možno sledovanie nejakých citlivých procesov, napr. trestné konania na súde a pod.
Našťastie je to riešenie 100%-ne open source (Hortonworks + SpagoBI) takže aspoň nebude žiaden vendor locking
Áno, mohlo to tam byť hneď a nemusí človek otvárať pdf. Však cena je aj tak verejná - 70 833,33 bez DPH.
Sorry. …nechal som sa strhnúť.
Keď (ak) začneme realizovať projekt tak založím.
Aha. Cize ideata je clen skupiny bsp resp majetkovo prepojeny s majitelmi bsp* firiem ? Dobre tomu rozumiem ?
NIe, že by na tom záležalo ale ideata nie je člen skupiny. To by sme mali pred názvom BSP.
Je to samostatný môj projekt a jediným koncovým užívateľom výhod som ja. Ale ak by si mal záujem o dobrú investíciu, môžeme sa pobaviť.
Dakujem za vysvetlenie aj ponuku :). Som presvedceny ze potencialnych investorov mas len par metrov od tvojho stola:)