Na desktope, nie na mobile. Sice sa funkcionalita webkit jadra zlepsuje, ale stale je to velmi pozadu oporti nativnym implementaciam a naopak, rozdiely sa rapidne zvycsuju (moj pocit). A ked sa bavime o buducnosti, jasne, podme nakodit nativnu appku tak, aby sa dala implementovat (s obmedzenou funkcionalitou) aj ako weapp, ale ako zaklad (funkcny, UI, UX) by som vzdy bral to najlepsie co je mozne vytvorit, nie naopak, tento pristup ja osobne neznasam (ako to urcite vidno na mojich prispevkoch).
? Jednotny appstore, kazdy ma na neho pristup, free…
iOS mas 94% na najnovsej verzii iOS10, zbytok iOS9…no problem
Ak mas kvalitny OS a nekodis to cez nejake divoke emulatory (Swift, C) tak je konzistencia zachovana. Neviem aku mas skusenost, ale aplikacie vacsinou s updatom OS funguju, max je potrebne zmenit nieco velmi jednoduche, co je povacsinou krasne uvedene v dokumentacii a upozorni na to app review.
S tymto absolutne suhlasim, ale nativne zabudovane appky do OS presadis tazko, takze nativna appka (a sposob akym si ju vies stiahnut) je zatial najlepsie riesenie.
? nerozumiem
Na to je tu kontrola verejnosti a potreba zpruznenia postupov. Nechcem aby trpela kvalita len preto, ze je problem v administracii na strane statu (obstaravania a pod.). Toto je mozne zmenit, tlacit na to a snazit sa to zlepsit.
Ked to bude, tak to bude super, bohuzial sucasny vyvoj nenaznacuje ze sa nieco take udeje v najblizsej dobe