Rada vlády Slovenskej republiky pre digitalizáciu verejnej správy

Jano, nechaj si tieto hry na RVcka. Mna to stve ako obycajneho cloveka, ktory vie, ze uz davno to mohol mat keby sa tu nehrali nejake pseudo-vojny.

Ad tvoje body:

Tato aktivita bola posvatena na urovni ST a vedenia SKITu (toho aktualneho) … tak sa obrat tam (pripadne sa opytaj pana poslanca Hargasa).

Mimochodom cely cas tu tvrdite ako je SKIT samostatna firma a moze si robit co chce. Tak preco by nemohol SKIT priniest ludom schranku v mobile? (Ked ju MIRRI nie je schopne objednat). Ved aj vy tu teraz publikujete jeden produktu za druhym, ktory je vyvijany v spolupraci so sukromnymi spolocnostiami. Preco ste nezacali nieco robit so SKITom?

Budem rad ked mi to objasnis. Existuje webova verzia schranky? Existuje! Dava tato funkcionalita v appke zmysel? Dava! Doporucujem ti zaroven precitat si mnozstvo feedbacku na app storoch, ktore sa tomuto venuju. Napriklad tento:

SKIT ma na benchi partiu Android a iOS developerov, ktori kvoli neschopnosti MIRRI nemaju do coho “pichnut”. Velmi dobre o tom vies. Pisal som to uz pred rokom - kludne ti to dohladam.

Ked to teda zhrniem:

• SKIT schranku urobil, pretoze potreboval vytazit kapacity, ktore mal
  • Teraz je schranka v sufliku a MIRRI/SKIT/SD tu hraju Cierneho Petra
  • My, obcania, nadalej nadavame a jedine co nam ostava verit je, ze snad SD urobi pouzitelnu schranku v mobile, vsak :wink: