Jano, nechaj si tieto hry na RVcka. Mna to stve ako obycajneho cloveka, ktory vie, ze uz davno to mohol mat keby sa tu nehrali nejake pseudo-vojny.
Ad tvoje body:
Tato aktivita bola posvatena na urovni ST a vedenia SKITu (toho aktualneho) … tak sa obrat tam (pripadne sa opytaj pana poslanca Hargasa).
Mimochodom cely cas tu tvrdite ako je SKIT samostatna firma a moze si robit co chce. Tak preco by nemohol SKIT priniest ludom schranku v mobile? (Ked ju MIRRI nie je schopne objednat). Ved aj vy tu teraz publikujete jeden produktu za druhym, ktory je vyvijany v spolupraci so sukromnymi spolocnostiami. Preco ste nezacali nieco robit so SKITom?
Budem rad ked mi to objasnis. Existuje webova verzia schranky? Existuje! Dava tato funkcionalita v appke zmysel? Dava! Doporucujem ti zaroven precitat si mnozstvo feedbacku na app storoch, ktore sa tomuto venuju. Napriklad tento:
SKIT ma na benchi partiu Android a iOS developerov, ktori kvoli neschopnosti MIRRI nemaju do coho “pichnut”. Velmi dobre o tom vies. Pisal som to uz pred rokom - kludne ti to dohladam.
Ked to teda zhrniem:
- SKIT schranku urobil, pretoze potreboval vytazit kapacity, ktore mal
- Teraz je schranka v sufliku a MIRRI/SKIT/SD tu hraju Cierneho Petra
- My, obcania, nadalej nadavame a jedine co nam ostava verit je, ze snad SD urobi pouzitelnu schranku v mobile, vsak