A len dodam ze to v zasade plati aj pre “zadarmo”, hlavne ak je tam ciel v buducnosti ziskat peniaze cez sluzby. Akakolvek buduca financna objednavka tak moze predstavovat obchadzanie zakona o VO.
Praveze ja by som bol nerad ak by niekto-niekomu a uz vobec nie statu daval nieco “zadarmo”. Casto krat a stava ze veci “Zadarmo” su tie najdrahsie…hladam produkty a sluzby, ktore by fungovali aj v statnej sfere a vedeli by ulachcit pracu uradnikov, ucitelov, zdravotnikov alebo obcanov. Kazdopadne o tom by mohol byt prave event. O roznych pohladoch a nazoroch. Co sa da a neda 
to je ale potom komercna prezentacia, ktoru sa firmy snazia robit neustale. Ale na takuto akciu sotva zozenies uradnikov co budu rozhodovat, Cize da sa, ale pochybujem o uspesnosti.
Hmm, ked tak potrebujem uradnika ktory vie co to vsetko obnasa aby sa “potencialny” komercny produkt ci sluzba mohol pouzivat v ramci jednotlivých oblasti ako su napr. skolstvo, veda, alebo cokolvek v ramci statu. Ide mi skor o to vyvoval diskusiu a spisat jednotlive body = “prekazky” alebo v ramci diskusie sa pobavit ci je to vobec mozne a ked nie tak preco? atd…osobne mam par ludi zo skolstva a bol som dost prekvapeny co vsetko nam povedali ohladom nasho vlastneho produktu DRILLEO. Dam si tu namahu skusit oslovit jednu aj druhu stranu…a uvidime aka bude odozva…