Neviete, prosím, v čom je problém?
Chcem podpísať daňové priznanie (vyplnený online formulár) KEP-om na portáli Finančnej správy (som korektne prihlásený), ale vyhadzuje mi to chybu “Java Web Start - Download Error”.
Mám PC Windows 10, inštalované najnovšie verzie eID a D.Suite, certifikáty na eID sú platné.
Samozrejme, písal som si aj s hotlinom na Finančnej správe, ale dostali sme sa len po upozornenie, že zrejme nemám najnovší sw pre KEP.
Zaregistroval som podobné problémy v inom systéme poslednou dobou s Java klientom, riešime to s dodávateľom, skúste prepnúť na .net podpisovač a skúste opakovane.
Ja som dnes bez problemov rozchodil podpisovanie na Portali FS (PFS) v MS Edge na W10 (verzia 1909) + mam instalovanu nejaku javu, az som sa cudoval, ako to bez problemov islo (prihlasil som sa na pfs s eid a po vyplneni danoveho som pri podpisovani len odklikaval messageboxy, nic som specialne nenastavoval)… Takze problemy su asi vacsinou v lokalnej instalacii OS.
financna sprava to ma celkovo “premyslene”. akcie umoznuje urobit komplet elektronicky… az kym ich neumoznuje urobit. a elektronizacia konci osobne a papierom.