Partner framework portal

ahojte,

nefunguje mi prihlásenie do partner framework portálu.

našiel som takúto info

čiže zrušili to alebo čo? a prečo login formuláre existujú?

tak-či-onak, má niekto dokumentáciu, ktorá tam svojho času bola zverejnená?

Vážení integrační partneri,

dovoľujeme si Vás informovať o spustení nového Partner Framework Portálu (ďalej aj ako „PFP“), ktorý bude opäť plniť svoju pôvodnú úlohu – zdieľanie informácií týkajúcich sa integrácií na Ústredný portál verejnej správy.

Pre prístup na nové PFP, prosím, využite nasledovný odkaz https://pfp.slovensko.sk/.

V súlade s novými bezpečnostnými požiadavkami prebieha registrácia výlučne prostredníctvom elektronickej žiadosti podanej cez portál slovensko.sk.
Žiadosť je potrebné podať v zastúpení subjektu orgánu verejnej moci alebo právnickej osoby. V rámci jednej žiadosti môžete uviesť aj viacero používateľov; všetkým osobám bude následne udelený prístup do projektového priečinka evidovaného na konzumenta, v zastúpení ktorého bola žiadosť podaná.

Žiadosti vybavujeme priebežne. O úspešnej registrácii budete informovaní e-mailom na kontakt, ktorý uvediete pri jednotlivých osobách, pre ktoré žiadate zriadiť prístup.

V prípade otázok prosím napíšte na integracie@nases.gov.sk

Odbor prevádzky aplikačných služieb

Sekcia aplikačnej administratívy

prevadzka@nases.gov.sk

hm. čiže máme nový PFP a musíme si nanovo urobiť registráciu? prečo sa to nedá napísať jasne?

ale to by som asi veľa chcel od štátneho IT. dík.

Ten oznam co si nasiel bol davno predtym ako novy PFP vznikol, preto tam nic take napisane nie je.