Nové Slovensko.sk

Tak už tu máme beta verziu nového ÚPSVaR - https://beta.slovensko.sk/

Oznámenie (obsahuje aj formulár pre feedback) - Nové Slovensko.sk – beta verzia ústredného portálu verejnej správy

Toto bol jeden z hlavných deadline, prečo sa ID-SK3 púšťalo k 1.7.2024 (aj keď na to nebolo pripravené). Dobre vedieť, že sa to pokojne mohlo posunúť o 6-12 mesiacov a nič by sa nestalo…

3 Likes

feedback formulare su spravene na MS Forms, ked si ich chcem ulozit, pyta odo mna MS account. Slovensko je vlastnene spoločnosťou Microsoft? :thinking:

Ak nič nevyplním a dám tlačítko odoslať tak “Vaša odpoveď sa odoslala.”

Skúšal som web na mobile, ale teda zatiaľ mi to veľmi responzivne nepríde, viď.

a keď som otvoril menu ako na obrázku, ani skrolovat sa nedalo.
Responzivita je jedna z hlavných dôvodov redizajnu, tak snáď je to len chybička v bete a spravia to, ak sa to teda nestoplo a nerobia niečo iné.

1 Like

Otvoril som to teraz cez inspector a responzivita je v pohode, nenarazil som na žiadny problém.
Teda beriem s5, zarovnanie obsahu kariet na stred je úplná prasačina, ale to nie je problém responzivity, to je odfláknuté cssko

2 Likes

Hej, už lepšie, musel som však premazať históriu v MS Edge. Používam ten…
Btw. prišiel som na to tak, že som sa chcel prihlásiť do schránky, ale to tam stále nevidím. Už ma nebaví stále chodiť cez starý portál.

Nuz, skusil som. Ked ani po 30 sekundach nedoslo k loadingu webu, tak som sa na to … Core Web Vitals, zaklady pristupnosti a pouzitelnosti asi prevadzkovatelovi nic nehovoria.

beta.slovensko.sk