Neocakavana chyba v esluzbach MV

Ahojte,

v prvom rade, tento error som nedostal ja, ale znama, takze neviem uplne propmtne poskytnut vsetky detaily. Ale teda situacia je taka, ze pri esluzbach MV SR (konkretne toto bolo ziadost o obnovenie prechodneho pobytu) dostavame “Nastala neocakavana chyba” po podpise ziadosti a navrate do formulara ziadosti.
Ziadost je teda podpisana, DSigner po stlaceni “Potvrdit” sa zavrie a vrati sa do prehliadaca, kde je tato chyba.

Je tam tento detail chyby:

{
  "type": "WEB_SERVICE",
  "info": "/wps/myportal/domov/ecu/ecu_elektronicke_sluzby/ECU-ZOP/!ut/p/a1/pZHLDoIwEEW_hS_obVPbsiwPaYtEjRKRjWFlSBRdGL9fIGxcWEyY3STn5E7ukJpUpO6ad3ttXu2ja27DXosLR5wal8MpLSTELlkzZyQFEz1w7gH8GI3Rp4xZGh3gMrUPoTMrJEsjinw1-R7gK39bUAFdFsdIhyVDxic_zrThctMncsVgk8gkMiwAK_673xOwyMdqoT-bfyK1t2JFZwCLCfB1OAK-J3vfNLTgBzh53sthKrS2tToIPq1Xb74!/dl5/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/pw/Z7_40CEHJK0J8A6706PDF2JH71065/res/id=zapis-ziadosti-eform-send-data/c=cacheLevelPage/=/",
  "innerError": {
    "message": "Network Error",
    "name": "AxiosError",
    "stack": "AxiosError: Network Error\n    at m.onerror (https://portal.minv.sk/wps/PA_ditec-ecu-portal/client/dist/ECU-ObnovaPobytu/bundle.js?202507101233-00:2:37978)\n    at gt.request (https://portal.minv.sk/wps/PA_ditec-ecu-portal/client/dist/ECU-ObnovaPobytu/bundle.js?202507101233-00:2:45508)",
    "config": {
      "transitional": {
        "silentJSONParsing": true,
        "forcedJSONParsing": true,
        "clarifyTimeoutError": false
      },
      "adapter": [
        "xhr",
        "http",
        "fetch"
      ],
      "transformRequest": [
        null
      ],
      "transformResponse": [
        null
      ],
      "timeout": 300000,
      "xsrfCookieName": "XSRF-TOKEN",
      "xsrfHeaderName": "X-XSRF-TOKEN",
      "maxContentLength": -1,
      "maxBodyLength": -1,
      "env": {},
      "headers": {
        "Accept": "application/json, text/plain, */*",
        "Content-Type": "application/x-www-form-urlencoded"
      },
      "method": "post",
      "url": "/wps/myportal/domov/ecu/ecu_elektronicke_sluzby/ECU-ZOP/!ut/p/a1/pZHLDoIwEEW_hS_obVPbsiwPaYtEjRKRjWFlSBRdGL9fIGxcWEyY3STn5E7ukJpUpO6ad3ttXu2ja27DXosLR5wal8MpLSTELlkzZyQFEz1w7gH8GI3Rp4xZGh3gMrUPoTMrJEsjinw1-R7gK39bUAFdFsdIhyVDxic_zrThctMncsVgk8gkMiwAK_673xOwyMdqoT-bfyK1t2JFZwCLCfB1OAK-J3vfNLTgBzh53sthKrS2tToIPq1Xb74!/dl5/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/pw/Z7_40CEHJK0J8A6706PDF2JH71065/res/id=zapis-ziadosti-eform-send-data/c=cacheLevelPage/=/",
      "data": {},
      "params": {
        "tida": "0",
        "language": "sk",
        "kodSluzby": "ECU-ObnovaPobytu"
      }
    },
    "code": "ERR_NETWORK"
  }

Je to Windows 11 a Edge.
Netusite ci je to chyba na strane MV SR a nespravime s tym nic teraz, alebo chyba nejaka aplikacia alebo plugin do prehliadaca alebo daco ine?

Ahoj metsjush, prisiel
si na nieco?

Zatial to vyzera ze to bola nejaka serverova chyba na strane MV SR. Nakoniec sa to podanie podarilo bez dalsich zmien na nasej strane, takze asi fakt len bug u nich.

1 Like

Hej metjush. Dostávam tú istú chybu, skúšal som to viackrát… Dovolilo to tvojmu priateľovi odoslať žiadosť náhodne? Vieš, či to len skúšal a skúšal? Dik

a podpísali sa nakoniec pomocou mobilného telefónu alebo počítača? ďakujem

Takže si myslím, že som na to prišiel. Aj keď webová stránka uvádza, že maximálna veľkosť všetkých príloh je 50 MB, nie je to pravda. Mal som všetky prílohy spolu s veľkosťou 30 MB a zobrazila sa mi chyba. Keď som čo najviac zmenšil veľkosť všetkých PDF súborov, nechalo ma to prihlásiť sa bez chyby. Možno to niekomu v budúcnosti pomôže.