financnasprava.sk
Fakt Vám ľudia funguje vôbec nejaká aplikácia na podpisovanie nejakého forumlára?
Ja už neviem na akom počítači to mám skúšať. Ale tak zlý softvér, kebyže si dovolí vydať nejaká komerčná firma tak skrachuje - od nič nehovoriacich chýb po žiadne chyby… mám pocit, že to ani nikto nikdy netestoval. Doslova by som to nazval IT odpad.
Otvorím konzolu a tam to doslova srší rôznymi chybami, ktoré mi aj tak vôbec nepomôžu…
D.Signer/XAdES BP: Nasadenie úspešné. Používana platforma: dLauncherDotNet
log-service.js:31 signXml: deployed
log-service.js:31 signXml: initialized
log-service.js:27 ditecCallback: error
Kebyže taktýto odpad deployneme vo firme tak máme take pokuty od zákaznika, žeby sme sa nespamätali.
Zámerne som si vytovril úplne, ale že úplne čistu inštaláciu Win10. Nainštaloval som akurát presne podľa návodu najnovší D.Suite, najnovší eID, dot.framework podľa požiadavky a aj javu presne z linku, ktorý majú na stránke.
Pripojil čítačku, prihlasil sa cez eID. Dostal sa k uloženému formuláru. Stlačil podpísať, aby sa stalo presne to isté čo všade. Chyba: “Podpisovanie formuláru skončilo chybou”.
Tak keď už ot nefunguje na novej čistej inštalácií tak to nemôže snaď fungovať nikomu…
Formulár sa mi podarilo podpísať cez kamarátov počítač, kde mu to nejakou záhodou funguje. Avšak po odoslaní formulára to vypísalo ďalšiu nič nehovoriaciu chybu:
Vaše podanie sa nepodarilo odoslať
Príčina chyby: Chyba pri odosielaní správy (SOAP) - 'FaultCode=env:Receiver. FaultReason=Chyba pri spracovani spravy v G2G. Message=Chyba pri spracovani spravy v G2G.
Existuje vôbec nejaký prehľad koľko ľudí úspešne odoslalo jednotlivé formuláre? Podľa mňa to budú čísla blízke nule, lebo nie je šanca, aby toto spojazdnil bežný človek.
Co sa snazis poslat a z kade?