Zdravim,
dnes som si chcel podat ziadost o poskytnutie prispevku na zvysenu splatku uveru, ale zial nedari si mi zadost podpisat.
Java mi ukazuje tento problem.
Ma niekto podobny problem?
Problem je na Macu.
Zdravim,
dnes som si chcel podat ziadost o poskytnutie prispevku na zvysenu splatku uveru, ale zial nedari si mi zadost podpisat.
Java mi ukazuje tento problem.
Ma niekto podobny problem?
Problem je na Macu.
Len tipujem, ale nemusí to byť nutne problém podpísania súvisiaci s MAC OS. Chyba hovorí o tom, že nie je k dispozícii súbor, ktorý by dokázal zobraziť obsah formuláru v čitatelnej podobe v tomto prípade v HTML (formát pre webové stránky). Samotný formulár je vo formáte XML a ten sa bežnému človeku ťažko číta, preto sa bežne prevádza do nejakej čitalenej podoby, aby užívateľ videl a rozumel tomu, čo podpisuje. Bez nejakých bližších detailov je k tomu ťažko sa vyjadriť. Bolo by treba vedieť aspoň presne o aký formulár sa jedná a odkiaľ je. Ak je to formulár nejakej inštitúcie, alebo OVM, treba sa na nich obrátiť. Môže to byť problém formulára alias dátového balíčka, ktorému chýba vizualizácia. Nebol by to ojedinelý problém. Ak to podávate cez slovensko.sk, skúste podporu tam.