nahrada Mgr. Martin Katriak - Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR
8/2025 - súčasnosť • riaditeľ kancelárie generálneho tajomníka služobného úradu Zivotopis_ST2_R.pdf (162.3 KB)
Ale tie kazdotyzdenne vikendove odstavky kvoli nahlemu havarijnemu stavu, ktore robia by si mohli odpustit. Fascinujuce ako tieto veci nastavaju prave v tomto obdobi. Akoze rozumiem ze IT systemy potrebuju odstavky na zlepsenia ale tie emocne dovetky “…Vyvíjame maximálne úsilie, aby sme zachovali plnú dostupnosť súčasných funkcionalít.“ si mohli odpustit . Toto by fungovalo v pripade ak by clovek nesledoval spravy .
Nebol by som si taký istý. Už pár krát som si myslel, že pomyselné dno sa nedá preraziť, ale život ma presvedčil o opaku. Dá. Aj niekoľkonásobne prerazené dno sa dá ešte preraziť. Napriek tomu, že to odporuje prírode aj zákonom fyziky a logiky, verte že sa dá. Toto je krajina neobmedzených možností.
Plne suhlasim.. Videl si aj tie rozhodnutia UVO? Aky je tvoj nazor na tie znalecke posudky co si ziadalo UVO? Hlavne vo vzťahu k podpisovaniu a teda respektive nazvem to zistenia…
Kedze sa tu dost do telky rozprava, ze ako transparentne sa sutazi a ako sa idu kupovat svetove riesenia, tak sme vybrali zopar “malych” obstaravani do 250.000 eur.
Tocia sa nam tu sucasni dodavatelia a teda specialne moje srdiecko zasiahla posledna polozka, kedze presne toto sme robili aj my za dost nizsiu cenu. Asi sme moc lacni na túto
@ericsko vedel by si vysvetlit co si myslel tymto?
Keď spochybňujeme posudky nie na základe faktov a metodiky, ale podľa aktuálnej politickej potreby, podrývame aj zvyšky dôvery v odborné rozhodovanie. A keď sa rozum a fakty z diskusie vytesnia, ostane už len súboj o to, kto si vie lepšie ohnúť systém.
Indiánsky kmeň Dakota mal také príslovie: „Keď zistíš, že jazdíš na mŕtvom koni, zosadni.“
Pánminister, alebo ktokoľvek je v pozadí tohto projektu, ktorý sa MUSÍ uskutočniť, sedia na tejto mrcine za 80-130 miliónov (reálne určite viac, lebo dodatky, lebo odhad narýchlo a pod.) a týmito pokusmi len menia tóninu “Hijó Hijó” ktorá znie v kancelárii ministra.
A občania to nakoniec aj tak zaplatia bez ohľadu na to, koľko porušení postupov, zákonov tento koník už priniesol… Rozkaz zněl jasně.