Estónsko ponúka aplikácie svojho eGovernmentu ako službu. Pre Slovensko vychádza cena menej ako 60 tisíc EUR mesačne. Pri ročnej platbe 660 tisíc EUR za rok. Čo si o tom myslíte?
Ze celkom dobry prvy april.
Ale ako nápad je to geniálne. Ak by existovala dobre zadefinovaná platforma, v ktorej ktokoľvek môže vytvoriť aplikáciu alebo službu a ponúknuť ju ktorejkoľvek vláde na svete, ťažšie by sa aj slovenským politikom zdôvodňovali obrovské a často nezmyselné investície do IT.
Racinalizacia toho, ze sa to takto neda je trivialna a pocuvame ju casto. Nasa legislativa je ina.
Nedávno sa mi prikotúľal tento projekt.
https://countryos.com/
Ja osobne som ho neskúšal ale vyzerá mat nejaké celkom pekne features. Myslím že by priniesol trošku transparentnosti do nasej krajiny.
Vyzerá to dobre, ale myslím, že toto u nás nehrozí … Naša krajina si nechá vypracovať radšej zvlášť všetky ponúkane funkcie v podobe predražených SW …
Je to 1. april
Ako to vies ? a ak to je pravda citim sa dost hlupo
Respektíve ak to je prvy april preco to je stale online ?
Nie je dovod. Je do dobre urobene.
No okej dopracoval som sa k pravde … a musim povedat ze som naletel ale neveril som tomu zo zaciatku ale byvam s Estoncom a on tomu veril preto som to preniesol aj na mna. Co je ale lepsie ze ten system teraz vyvijaju a bude tu coskoro