mozno by chcelo troska doladit, ako to ma fungovat. troska mi unika celkovy sposob rozratavania.
myslienku sak chapem, ale toto ti prave robi kasirka na pocitaci ked niekto odchadza a ide platit svoje a ona dynamicky odratava co konzumoval… a poslednemu ostane doplatit co ostalo…
aj ked prave pre krcmu to neni moc vhodne… jako budes s 3-kou v zile rozratavat ? chcel by som sa na to kuknut v takej partii 5 10 ludi kde su vsetci nachmeleni jak zakon kaze 
ale v pohode, peace, napad bol, len nevyzrel 
Ahojte, posledné vyjadrenie od finančnej správy je -
”V súčasnosti pre systém eKasa to zatiaľ FS SR neposkytuje ani poskytovať nemôže. Podobné API s riadeným prístupom (na základe žiadosti) plánuje zaviesť až v systéme SAFE, ktorý má nahradiť systém eKasa. Nebude to však skôr ako v druhej polovici roka 2027.” Neviem teda či sa názov swerp zmenil na safe alebo len zmenili dodávateľa konkurzu zase alebo čo
Ale snáď sa niekedy dočkáme niečoho rozumného. Tým, že vidím čo robia s katastrom si nie som úplne istý že to bude bezplatné API, alebo bude no podmienky na jeho získanie budú mať znovu tak 2-3 vybrané firmy 
1 Like