Ahojte,
neviete niekto poradit s nadledujucou vecou?
Potrebujeme databazu zakladnych kontaktov na obce/mesta - email, telefon, postovu adresu, meno starostu/primatora. A tiez podobnu databazu stavebnych uradov (ich funkciu sice vykonavaju obce/mesta, ale niekedy su pre tento ucel zriadene spolocne uradovne a ich kontaktne udaje su odlisne). Daju sa niekde ziskat taketo databazy s aktualnymi datami? Pripadne aspon ciastkove data, aby to nebolo nutne pracne googlit?
Vygúgliť ucelený zoznam úradov sa mi nepodarilo. Pochybujem, že taký zoznam vôbec existuje. Ak, tak je storočný a neaktuálny.
Ja som postupne gúglil, ale je to len omrvinka. Ani neviem koľko je vlastne stavebných úradov. Niekde som raz započul číslo 1200 … Ale aká je skutočnosť, fakt netuším.
Hlavná vec, že sme zacvakali milióny za analýzy a ani len nevieme koľko máme úradov. Spýtajte sa kejpíemdží !!!
Obce / mesta je tzv samosprava a existuje taka organizacia / Zdruzenie miest a obci Slovenska, teda ZMOS a oni maju kancelariu v Bratislave a takyto zoznam vratane Spolocnych obecnych uradov maju, pokial viem.
disponujem rucne spracovanou databazou v tabulkach excel s moznostou filtracie podla kraja, okresu, ktora obsahuje aj kontakty na vsetky obce a mesta (adresa, telefonne kontakty, email, meno starostu/primatora). Spracovaval som ju v 2016 pre vlastnu potrebu.
V pripade zaujmu ma kontaktujte na agencyhk2@gmail.com
Databazu obci s kontaktami na starostov (tel, email + web obce) by som mal mat cca 2 roky staru, avsak aktualizovanu po poslednych komunalnych volbach
ak by si mal zaujem tak daj vediet a mozem ju vyhrabat a poslat
Dobrý deň, chcem sa opýtať na databázu miest a obci s ich mail. adresami, máte ju ešte k dispozícií? Resp. viete poradiť kde by som vedela zohnať s aktuálnymi info? ďakujem