Existuje niečo čo by sa dalo priamo aplikovať do Excelu - cez VBA si viem naprogramovať QR generátor , avšak Pay by square to má nesmierne zložité
A ešte jedna prosba , na QRGeneratore - nedalo by sa tam doplniť aby vracalo aj Beneficiary Name ?
Písal som Ti aj mail .
Taktiez v dohladnej dobe pridam standalone commandline appku (JVM based). Appka ako taka uz v podstate je, JARko sa da stiahnut z Releases, musim ju len zadokumentovat a chcem tiez urobit EXE wrapper pre Windows, takze sa to bude dat pouzit vsade tam, kde viete spustit externy program s parametrami (akurat bude potrebne mat nainstalovanu Javu, nativnu Win appku ci DLL zial nedavam, ale ak by tu bol niekto kto by to chcel urobit pre akukolvek inu platformu, len sa nevie vysomarit z tej ich komplikovanej specky, tak s tym viem pomoct)
Pri elektronickej komunikácii som začal používať namiesto QR kódu payme.sk link. Ak to otvorí v PC má QR kód, ak to otvorí v mobile tak priamo vyplní platobný príkaz v smartbankingu alebo zobrazí QR kód.
Mohli by to postupne akceptovať aj ostatné smarbankingy a hlavne čo najskôr spustiť okamžité platby.
Excel som este doplnil o tlacitko, ktore spusti makro, ktore QR kod (podla url v zadanej bunke) stiahne z internetu a vlozi do Excelu na miesto vymedzene cielovymi bunkami… Tu je kod:
Sub InsertQR()
Dim productImageUrlRng As Range 'Declare range object to contain image URL
Dim productImageUrl As String
Ahoj, toto vyzera super. Tiez by ma zaujimalo, preco si to nehodil open source na Github ak to API aj tak poskytujes bezplatne :). Mohli by sme to spravit sucastou slovensko.digital platformy.
Rad by som API pouzival na jednom projekte, kde generujme kazdy kvartal asi 500 faktur, bolo by to ok?
Zdravím,
Link na vytvorenie QR kódu stále funguje na tejto stránke a korektne vráti správny QR kód. Skúšal som v Exceli 2016 vyššie uvedený skript, no vyhadzuje mi chyby so .savetofile (adresár som vyvoril/zmenil). Neovládam VBA, preto sa chcem opýtať, či toto makro ešte stále funguje. Slappyho Add-In pre Excel mi už vypršal a neviem sa dopracovať k aktualizovanej verzii.