Na Tomášikovej dnes (2.11.2017) už od cca. 13:00 automaty na časenky nebrali ďalších ľudí (záverečná je o 15:00), od niektorých klientov si to “vyžrala” tetuška, ktorú k automatom postavili. Na Ružinovskej nešiel automat na časenky vôbec, ale išiel som dnu (do dverí na výdaj dokladov, nie na fotenie/nové žiadosti) hneď potom ako vyšiel von prvý človek. Informátor žiaden, takže smerovanie bolo také intuitívne.
Samotný proces trval minimálne 10 minút (zabudol som si odsledovať čas po vstupe), na začiatku sa ma tetuška pýtala, či chcem meniť BOK a ZEP PIN, po negatívnej odpovedi som aj tak zadával nespočetnekrát na striedačku v rôznom poradí BOK, ZEP PIN, ZEP PUK - ten som si ani nepamätal, lebo sa bežne nepoužíva a nikde nepísali, že ho budem potrebovať, takže som sa neunúval dohľadať si ho doma, ale nemal som dojem, že by to v celom procese nejako vadilo - v istom momente som nadobudol dojem, že ich asi aj tak všetky zadávam nanovo, akoby tam nikdy predtým neboli. Či to takto malo naozaj byť, to by som z čírej zvedavosti chcel vedieť. Tých proklamovaných 4-5 minút je na základe mojej osobnej skúsenosti číry marketing.